Οι Αντζελίνες έπαιζαν αλλού…

...ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

vouli-onomastiki-570

Καταστροφική…. ξεκαταστροφική η πολιτική της κυβέρνησης, η χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή έδειξε ότι διατηρεί τη δεδηλωμένη.

Ιδιαίτερα μάλιστα όταν από τους τρεις αντιρρησίες… συνείδησης, οι δυο είναι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι αρκετοί για να αποστραφεί το βλέμμα του κόσμου απο το κέντρο της Δημοκρατίας, τη Βουλή και να ασχοληθεί (ο κόσμος) με πιο δεύτερα, όπως ποδόσφαιρο, την ταινία “Η απόλυτη αμαρτία” που παιζόταν στο ΣΤΑΡ την ώρα της ψηφοφορίας στη Βουλή, κλπ.

Την ώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές δεν είχαμε τη δυνατότητα να γνωρίζουμε τα νούμερα τηλεθέασης αλλά ένα μίνι γκάλοπ που κάναμε σε γνωστούς και φίλους μας έδειξε ότι έβλεπαν την Ατζελίνα Τζολί και όχι τον… Τσαυτάρη να μιλάει για το (υπερτονισμένο το λάμδα) γάλλλλλλλλα ητον Μάξιμο Χαρακόπουλο και εκφράζεται αυτοϊκανοποιούμενος για τη μεγάλη του προσφορά στη βελτίωση της διάρκειας ζωής του γάλακτος. Επειδή η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δεν το έμαθε, να γράψουμε και εμείς οτι ο Μάξιμος παραιτήθηκε απο Υπουργός Αναπληρωτής της Αγροτικής Ανάπτυξης γιατί έβλεπε στον κάμπο της Λάρισας τα τρένα να περνούν και η ανάπτυξη να μην έρχεται…

Ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου κάτι δεν ψήφισε από τα άρθρα του πολυνομοσχεδίου και έδωσε την ευκαιρία στον Μπέννυ να του πει κάτι γαλλογερμανικά, εκείνος απάντησε στα αμερικάνικα, κλπ.

Μην ασχολείστε με αυτά. Η μόνη αξία της χθεσινής παρουσίας του Γιωργάκη ήταν ότι ενώ εκείνος ήταν στη Βουλή, απουσίαζε η Ατζελίνα Γκερέκου. Αυτό τι σημαίνει για τη φημολογία ότι κάτι έτρεχε με τον Γιωργάκη και την Αντζελίνα;

Απουσίαζε και ο Αντρέας Σταύρου Ψυχάρης, αλλά δεν ήταν κάπου με την Άντζελα παρότι ο προεδρεύων της Βουλής Τραγάκης διάβασε ομού και ταυτόχρονα τις επιστολές με τις οποίες έλεγαν ότι απουσιάζουν μεν, αλλά οι σκέψεις κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι με εκείνες του Αντώνη Σαμαρά και του Βαγγέλη Βενιζέλου. Ήγουν, λένε ναι σε όλα.

Κράτησε κάπως μια παλαιά χαμένη τιμή αυτών των κομμάτων ο Απόστολος Κακλαμάνης με μια διαφοροποίηση του τύπου “είμαι ακόμα εδώ…”

Όσοι λοιπόν προτιμήσατε χθες την Αντζελίνα Τζολί (προ του Μπράντ Πιτ και προ της αφαίρεσης και των δύο στηθών, διότι χθες είδαμε τα παλαιά σιλικονούχα της…) δεν χάσατε τίποτα επί το… τσοντότερον.

Το πολυνομοσχέδιο ψηφίστηκε με 151 και 152 (κατά ήταν 135-136) και ο Μπαντέρας δίπλα στη Τζολί ήταν για τις γυναίκες (που ακόμα μένουν με την περιέργεια πόσα κιλά σιλικόνη είχε βάλει και στα χείλη της…) πολύ καλύτερη επιλογή απο πλάνα της Βουλής με τον Μπέννυ και την Πιπιλή…

Απορρίφθηκε και η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ για Στουρνάρα και προεδρείο της Βουλής, στην οποία προεδρεύει εδώ και καιρό ο θρυλικός για το περπάτημα και τη συνεργασία με την Πηνελόπη Γαβρά, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Θα διαβάσετε αλλού κάτι ηρωϊκά του στυλ «ο Μπέννυ τα έσπασε στο γραφείο του βρίζοντας το Γιώργο Παπανδρέου», «ο Σαμαράς έσπασε στο διάδρομο καρέκλα βρίζοντας τον Νικήτα για “π…στιά» στην ψηφοφορία”, αλλά μην πιστεύετε λέξη…. Δεν έγινε απολύτως τίποτα από αυτά…

Εκτύπωση Εκτύπωση Email Email