Ο Τσίπρας «ρίχνει» 21 μονάδες στην Ολιγαρχία

ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

varoufakis

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Μετά τέσσερεις μηνες στην κυβέρνηση,μετά τα «δάχτυλα» και τα κασκόλ,μετά ττις «αποτυχίες του Βαρουφάκη και τις «επιτυχίες» του Πρετεντέρη και των Μπάμπηδων ο ελληνικός λαός εξακολουθεί το βιολί του ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 36,5% ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΟΜΠΑΜΠΗΔΕΣ 15% .Η διαφορά δηλαδή στις 21 μονάδες,αρκετά ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ απο εκείνη των εκλογών.


Βέβαια είχαν και οι Πρετεντερομπάμπηδες τις «επιτυχίες» τους.Οοοοοχι! Δεν αποκάλυψαν κάποιους από τα «μύρια» των κλεφτών του δημοσίου χρήματος.Αλλά με τις αγωνιστικές εκπομπές τους για το πόσο καλά και ρεαλιστικά τα λένε οι δανειστές και πόσο ανεύθυνα συμπεριφέρεται η κυβέρνηση μειώθηκε το ποσοστό του εκλογικού σώματος που πιστεύει ότι η κυβέρνηση κάνει καλή διαπραγμάτευση.

Αυτά περιέχονται σε δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.δεν σημαίνει και ακριβή αποτύπωση,αλλά είναι μια ένδειξη τέλος πάντων και καθένας γύρω του μπορεί να την επιβεβαιώσει η να την διαψεύσει. Ανήκουμε σε εκείνους που πιστεύουν ότι οι δανειστές δεν λένε ΤΙΠΟΤΑ σωστό,Διατάσσουν απλά ως κατακτητές,αυτή τη φορά οικονομικοί.Και ανήκουμε σε εκείνους που πιστεύουν ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να υποχωρήσει,αλλά αν βρει τοίχο απέναντί της να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ λέγοντας ότι η έξω και η μέσα τρόϊκα έχουν ίδια άκαμπτη στάση.Και ας έρθουν να τα βγάλουν πέρα αυτοί που με έφεραν εδώ.Για να δούμε πόσο σωστό πρόγραμμα εφάρμοζαν και ζητούν να εφαρμοσθεί.

Τότε θα αποκαλυφθεί αν θα ψάξουν πραγματικά λίστες,ποιοί τις κρατούσαν χρόνια στα συρτάρια και ποιά στάση έχουν οι ξένοι που παριστάνουν τους ηθικούς στον πραγματικό πόλεμο που κάνει στη φοροδιαφυγή η κυβέρνηση.
Δεν υποστηρίζουμε ότι πρέπει να παραιτηθεί άμεσα η κυβέρνηση.Πρώτα πρέπει να ψάξει παντού οικονομικές λύσεις.Από τη Ρωσία,ως την Κίνα.Να ψηφιοποιήσει ΟΛΟΥΣ του φακέλλους με τα σκάνδαλα της ελληνικής ολιγαρχίας και τη συμμετοχή μεγαλοδημοσιογράφων σε αυτά.Και ύστερα να τους δίνει στη δημοσιότητα με ονόματα,ποσά κλπ.
Και να βλέπει ο κόσμος ΣόϊμπλοΤόμσεν να λένε ότι το πρόβλημα είναι οι επικουρικές συντάξεις των 200 ευρώ και όχι οι κλεψιές.

Έτσι κάνουν στις δημοκρατίες και ο λαός βρίσκει εύκολα τις Βερσαλίες…

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail