«Στροφή στο μοντελισμό» στα Γιάννενα!

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΧΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

emisl

Συνεχίζοντας μια παράδοση ετών, τα μέλη της Ένωσης Μοντελιστών Ιωαννίνων, του αρχαιότερου συλλόγου μοντελισμού της Ελλάδας, υποδέχονται και φέτος τους επισκέπτες σε μία άκρως ενδιαφέρουσα από κάθε άποψη έκθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί από την ερχόμενη Παρασκευή, 1η Μαΐου μέχρι και την Κυριακή, 3 Μαΐου στον πολιτιστικό πολυχώρο “Δημήτριος Χατζής” των Ιωαννίνων.

Τα μέλη της Ένωσης, με το μεράκι και την προσοχή στη λεπτομέρεια που τους διακρίνει, έχουν φροντίσει και φέτος για την άψογη διοργάνωση, η οποία ως κεντρικό θέμα θα έχει τον Ελληνοϊταλικό Πόλεμο του 1940-1941, από τη σκοπιά των αεροσκαφών τα οποία έλαβαν μέρος και από τις δύο πλευρές.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα παρουσιαστούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης οι κατασκευές των μαθητών του 5ου και 10ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων που έλαβαν μέρος στο νεανικό μοντελιστικό εργαστήρι (μια πρωτοβουλία της ΕΜΙ σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και τις διευθύνσεις των σχολείων). Το εργαστήρι διήρκεσε περίπου τρεις μήνες σε εβδομαδιαία βάση, με τα παιδιά της πέμπτης και έκτης δημοτικού να καθοδηγούνται από μέλη της Ένωσης.

Τέλος, σημαντική αναμένεται να είναι και η συμμετοχή ελληνικών αλλά και ξένων συλλόγων, που μαζί με τα μέλη της Ένωσης θα παρουσιάσουν στατικά αλλά και τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα όλων των τύπων.

Η έκθεση θα λειτουργήσει την Παρασκευή και το Σάββατο 1 και 2 Μαΐου από τις 10 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, αλλά και την Κυριακή 3 Μαΐου από τις 10 το πρωί ως και τις 3 το μεσημέρι, με ελεύθερη είσοδο – το μόνο που χρειάζεστε είναι το κέφι για να θαυμάσετε τις εξαιρετικές δημιουργίες μικρών και μεγάλων!

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail