Άδοξος Θάνατος Για Ένα Από Τα Αφεντικά Της Google

googhay

Ε, δε θα λυπηθούμε και τον δισεκατομμυριούχο Hayesεπειδή είχε τόσο μα τόσο άδοξο θάνατο. Τον δολοφόνησε με ένεση μια πόρνη πολυτελείας.

Ο Forrest (Γκάμπ…) Hayes ήταν ένα από τα αφεντικά (στέλεχος το λέμε τώρα απο σεμνότητα) της Google. Όπως κάνουν χιλιάδες άλλοι τέτοιοι τύποι με λεφτά φώναξε μια κυριολεκτικά πόρνη του δρόμου για “να περάσει καλά”.

Και στο βίντεο που βρήκε η Αστυνομία στην πολυτελή θαλαμηγό του φαίνεται το τσουλί να του καρφώνει βίαια μια σύριγγα ποτισμένη με δηλητηριασμένη ηρωίνη και τέζα ο 51χρονος τύπος.

Τα λεφτά δεν σημαίνουν ούτε παιδεία, ούτε γούστο, ούτε επίπεδο, ούτε καν γνώση των κινδύνων. Ιδιαίτερα αυτά τα χρήματα που βγάζουν με βάση τα άυλα “δικαιώματα” πολλοί τύποι, όπως αυτός, ο Γκέϊτς, ο μακαρίτης Τζόμπς, κλπ.

Έχουμε ξαναγράψει ότι σε μια κοινωνία ανθρώπων σε αυτούς τους τύπους που έγιναν απίστευτα πλούσιοι με βάση άυλα “δικαιώματα” θα έπρεπε τα χρήματα να δημεύονται από την Εφορία από ένα πολύ μεγάλο ποσό και πάνω. Άντε μέχρι 30 -40 εκατομμύρια. Είναι καλό κίνητρο να κάνουν ανακαλύψεις και στο κάτω-κάτω ας μην τις κάνουν. Ο Σνοόυντεν έγινε ιδιοφυία στα διαδικτυακά αυτά κόλπα μόνο και μόνο για να περνάει την ώρα του καθώς είχε εγκαταλείψει σχολείο, κολλέγιο και είχε χτυπηθεί από την κατάθλιψη λόγω του διαζυγίου των γονιών του.

Σωστό είναι να τους αφήνουν κάποια μεγάλη περιουσία αλλά όχι αυτό το σημερινό απάνθρωπο χάλι. Δεν το κάνουν με νόμους όχι γιατί εκτιμούν τα μυαλά αυτά αλλά διότι αν κόψουν αυτά θα πρέπει να κόψουν κι άλλα. Και οι λεγόμενοι φορολογικοί παράδεισοι είναι γεμάτοι με τέτοια ποσά τρισεκατομμυρίων.

Αν πήγε το μυαλό σας ότι το τσουλί ήθελε να αποδώσει δικαιοσύνη και σκότωσε τον τύπο αυτό μάλλον λαθεύει. Κάποιο συμβόλαιο εκτελούσε και πίστευε ότι δεν θα πιαστεί.

Πιάστηκε όμως ευτυχώς. Γιατί έτσι έχουμε κι άλλες αποδείξεις για την ποιότητα τύπων σαν αυτόν το ζάμπλουτο. Όσοι έχετε χρόνο και ενδιαφέρον ψάξτε να βρείτε αποκαλύψεις για “όργια με ναρκωτικά και σεξ στα ανώτατα κλιμάκια μεγάλων τραπεζικών και εταιρικών κολοσσών”. Οι μισθοί τους τεράστιοι, διότι “νυχθημερόν εργάζονται για να προσφέρουν στην κοινωνία”, όπως δηλώνουν ενώπιον πολιτικών αξιωματούχων σε ετήσια λαμπερά “γκαλά” τους.

Ιδού πως μεταδίδεται η είδηση με το αποτέλεσμα του vivere pericolozamente το οποίο είχε επιλέξει ο τύπος με το όνομα που διαβάσατε στην αρχή (μην κάνουμε τον κόπο να το αλλάζουμε πάλι γραφή…) και τη φάτσα που βλέπετε.

Δημοσιεύονται ήδη και φωτο και όνομα με το οποίο είχε βγει σε αυτό τον κόσμο και τον τσουλί που τον δολοφόνησε.

Ιδού λοιπόν η είδηση:

…Στις 26 Νοεμβρίου του 2013, ο 51χρονος Hayes έκλεισε ροζ ραντεβού με την κατηγορούμενη μέσω της ιστοσελίδας «Seeking Arrangement». Στην ιστοσελίδα αυτή, συνοδοί πολυτελείας «ψάρευαν» εύπορους πελάτες προσφέροντας τις ερωτικές υπηρεσίες τους με το… αζημίωτο.

Τo call girl μετέβη στην υπερπολυτελή του θαλαμηγό, ονόματι «The Escape» που βρισκόταν στη μαρίνα Craft. Το στέλεχος της Google την ξενάγησε, κάνοντας παράλληλα ένα μικρό tour. Κάποια στιγμή, εντελώς ξαφνικά και χωρίς να γίνει αντιληπτή από τον 51χρονο η γυναίκα άρπαξε μία σύριγγα με ηρωίνη και την κάρφωσε στο θύμα.

Τις στιγμές που ακολούθησαν τις περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο στο Associated Press ο υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Santa Cruz, Steve Clark: «Ήταν απόλυτα ψύχραιμη, ήξερε τι έκανε. Σε κάποια σημεία του βίντεο φαίνεται να περνά πάνω από το σώμα του θύματος προκειμένου να πάρει τα πράγματά της, ενώ δεν παρέλειψε να πάρει ένα ποτήρι με κρασί και να το πιεί, την ώρα που ο Hayes ψυχορραγούσε».

Η 26χρονη που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση, οδηγήθηκε την Τετάρτη με χειροπέδες ενώπιον του δικαστηρίου. Η δίκη της ωστόσο πήρε αναβολή για τις 16 του μηνός, έπειτα από σχετικό αίτημα του συνηγόρου της.

Το προφίλ της Alix Tichelman

Η Alix Tichelman από το Folsom δούλευε εδώ και καιρό ως συνοδός πολυτελείας. Έκλεινε ροζ ραντεβού μέσω ιστοσελίδας και συχνά, σύμφωνα με μαρτυρίες, επαίρονταν διότι είχε ένα μακρύ πελατολόγιο -τουλάχιστον 200 πελατών- γνωστών και εύπορων ανδρών.

Μεταξύ αυτών, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν 50 δισεκατομμυριούχοι και εκατοντάδες εκατομμυριούχοι, οι οποίοι πλήρωναν όσο-όσο για μια βραδιά μαζί της.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Santa Cruz τόνισε ότι επρόκειτο για μια «συνοδό πολυτελείας, η οποία χρέωνε κάθε ραντεβού με τουλάχιστον 1.000 δολάρια».

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail