Κάτω Τα Χέρια Από Τα Γήπεδα-Μνημεία Φαρισαίοι!

Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ... ΑΛΣΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

leofagsof

Επειδή δεν μασάμε τα λόγια σε αυτή τη δημοσιογραφική έπαλξη, η οποία κάθε άλλο παρα εμπορική, κερδοσκοπική και συστημική είναι, θα διαβάσετε γιατί θα πρέπει να βρεθούν νομικές διαδικασίες ώστε να εκπέσει του αξιώματος άμεσα ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας και κάθε δημοτικός σύμβουλος που θα υποπίπτει στο ίδιο αδίκημα.

Το αδίκημα που θα πρέπει να θεσπισθεί μέσα από νομικές διαδικασίες είναι απλό και δεν το προσδιορίζουμε νομοτεχνικά αλλά απλά και λαϊκά:

“Δεν έχει καταγωγή από τη Μικρά Ασία και δεν κρίνεται επαρκής για την υπεράσπιση του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ χαρακτηριστικού του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, δηλαδή της ΑΕΚ”.

Η εθνική παιδεία στους Ελληνες είναι φανερή και στην κορυφή της πολιτικής σκηνής και στην ουρά της.

Υπηρέτες αμερικάνικων συμφερόντων θα βρει κανείς στην Αριστερά μαζικά. Στη Δεξιά ακόμα πιο μαζικά. Υπηρέτες γερμανικών, εγγλέζικων, γαλλικών και εσχάτως και κινεζικών συμφερόντων θα βρει επίσης. Παίζει ο αριθμός των υπηρετών μόνο.

Τέτοιους θα βρει σε πλείστες όσες χώρες, αλλά και στις ίδιες τις μεγάλες αυτές χώρες. Δηλαδή θα βρει στις ΗΠΑ υπηρέτες συμφερόντων της Ρωσίας, της Γερμανίας , της Κίνας, της Βρετανίας, της Γαλλίας και τούμπαλιν.

Όπως θα βρεί και… Λάλες, για την υπεράσπιση του οποίου η δήθεν αντιαμερικάνικη ελληνική Αριστερά, ήπιε το αμίλητο νερό από την πρώτη στιγμή που ανέκυψε το πρόβλημα του υπηρέτη αυτού των ελληνικών συμφερόντων.

Στην έλλειψη παιδείας οφείλεται το γεγονός ότι κάθε Σουλιώτης ή Μανιάτης, ή Καλαματιανός, ή Αγρινιώτης, κλπ. μπορεί να αναδεικνύεται Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, της Νέας Σμύρνης, της Νέας Χαλκηδόνας και να μην έχει ιδέα των μηνυμάτων και της ιστορίας των τόπων αυτών. Μπορεί να έχει τις καλύτερες πολιτικές ή κοινωνικές προθέσεις, να είναι προσωπικά απολύτως έντιμος, να μην έχει ιδιοτέλειες αλλά να θεωρεί ότι Νέα Φιλαδέλφεια και… Άρτα είναι το ίδιο πράγμα. Θα φτιάξει δρόμους, πάρκα, καταστήματα με τους ίδιους κανόνες.

Αμ δε…

Στην Άρτα τα πάρκα, οι δρόμοι ποτίστηκαν και βράχηκαν με νερό. Στις Νέες Πατρίδες ποτίστηκαν και βράχηκαν με δάκρυα και αίμα.

Και ως παρηγοριά, αντιστάθμισμα στα δάκρυα και στο αίμα δημιουργήθηκαν “Εστίες” σε πολλά επίπεδα. Μία απο αυτές ήταν το γήπεδο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τα παιδιά των δακρύων και του αίματος. Να παίζουν και να ξεχνούν την ξεκοιλιασμένη και βιασμένη μάνα, αδελφή, εξαδέλφη, γιαγιά, τους πολυβασανισμένους πατεράδες και παππούδες.

Για να γίνει λοιπόν κανείς Δήμαρχος Νέας Σμύρνης ή Νέας Φιλαδέλφειας πρέπει να παίρνει άριστα στην Ιστορία. Ιδιαίτερα στην… ιδιαίτερη ιστορία του πολυβασανισμένου Μικρασιατικού Ελληνικού λαού. Να ξέρει απ” έξω βιβλία, όπως της Χάλο, της Αντζέλ Κουρτιάν, του Φωτιάδη και εκατοντάδες άλλα.

Επειδή αυτά δεν συντρέχουν πια στα πρόσωπά τους να βρεθούν απλές λύσεις, όπως αυτή που προτείνουμε. Να ψηφιστεί νόμος που να λέει μέσες άκρες ότι  υποψήφιοι Δήμαρχοι και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι σε αυτές τις Πόλεις μπορεί να είναι μόνο όσοι κατάγονται από τη Μικρά Ασία.

Υποψήφιος πρόεδρος στις ΗΠΑ ήταν και ο Δουκάκης, υπουργός ο Στεφανόπουλος, κυβερνήτες Πολιτειών Έλληνες, πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος ο Κρις Σπύρου αλλά, ούτε τους περνούσε ποτέ απο τον μυαλό να μην υπηρετούν την τοπική ιστορία με απολυτη πίστη και όχι όμως την έμαθαν στα Γιάννενα (Δουκάκης), στο Σούλι και την Καρδίτσα (Σπύρου). Και μιλάμε για υπόθεση που δεν έει καμία σχέση σε μηνύματα, πόνο και δάκρυα με τις Νέες Πατρίδες.

Τι θέλουμε να πούμε με όλα αυτά;

Ότι στη Νέα Φιλαδέλφεια πρέπει να γίνει ΜΟΝΟ ό,τι θέλει ο κόσμος της ΑΕΚ. Όχι αυτός που δηλώνει οπαδός της ΑΕΚ στην Πάτρα, αλλά αυτός που πάει στο γήπεδο και τη βλέπει τακτικά.

Όποιος κάτοικος της Νέας Φιλαδέλφειας δεν συμφωνεί, απλά θα απομακρύνεται αν όχι με το καλό τότε με το ζόρι. Θα χάνει με το καλό ή με το ζόρι (ναι, ναι, ναι με το ζόρι…) την περιουσία του, θα αναγκάζεται δηλαδή να την πουλάει και να ξεκουμπίζεται ή θα την πωλεί μια επιτροπή και θα του δίνει τα χρήματα. Αν χάνει και μερικά δεν πειράζει. Ήξερε πού πήγαινε, όπως ξέρει αυτός που πάει και αγοράζει σπίτι έξω από το Κάμπ Νου της Βαρκελώνης, το Μπερναμπέου, το Ολύμπικο, το Όλντ Τράφορντ κλπ.

Οι άνθρωποι που ήρθαν στις Νέες Πατρίδες δεν ήρθαν ως επενδυτές και με επιλογή αλλά αναγκαστικά και με ΠΟΛΕΜΟ. Όποιος ονειρεύεται επενδύσεις και αλσύλια και πάρκα πάνω στον πόνο και το αίμα των θυμάτων είναι δίκαιο να έχει την οργή τους το ζόρι τους, το ΠΟΛΕΜΟ τους μέχρι να ξεκουσμπιστεί. Είτε είναι κάτοικος, άλλης εκτός Μικρασίας καταγωγής, είτε πολιτικός, είτε κομματικός κομισσάριος.

Αν δεν αρέσουν τα συμφέροντα Μελισσανίδη (ο οποίος έχει την καταγωγή) ας φέρουν άλλα καλύτερα, αλλά πάλι της ίδιας καταγωγής. Όχι πονηριές πατρινιές, ηπειρώτικες, λαρισαϊκές.

Επιτέλους είναι απλά πράγματα. Δεν μετακινούνται για κανέναν απολύτως λόγο μνημεία, όπως είναι και τα γήπεδα του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Άρη. Ολα τα γύρω από τα μνημεία μετακινούνται με το καλό ή κατεδαφίζοναι με το ζόρι. Και τα… άλση!

Αυτή η παραμύθα του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας είναι ασύλληπτη. Πρώτα γίνεται το γήπεδο άρτιο και πλήρες και ό,τι μείνει το Άλσος, αν έτσι αποφασίζει ο λαός της ΑΕΚ. Ο Δήμαρχος αν θέλει πράσινο ας το βρει πιο μακριά από το γήπεδο, εκεί που έγιναν οι απίστευτες αυθαιρεσίες και καταπατήσεις, ας πάει για παράδειγμα στην Πάρνηθα.

Τα Κόμματα (όλα) να αφήσουν τους Φαρισαϊσμούς. Να δούμε τι θα αναδασώσει η Ρένα Δούρου στα καμένα της Αττικής που γίνονται και τώρα οικόπεδα συμφερόντων και μετά θα κρίνουμε τον πόνο του ΣΥΡΙΖΑ για το… Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας. Παρέλκει να πούμε ότι και το πιο ακραίο από τα σχέδια για τα γήπεδα της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού δεν πειράζουν στο ελάχιστο το πράσινο ή τον χαρακτήρα των περιοχών τους. Μην μας πουν οι Φαρισαίοι, ότι ήταν καλύτερο πριν το Καραϊσκάκης από το σημερινό.

Κάτω τα χέρια λοιπόν από τα μνημεία ή αλλιώς πάρτε δρόμο επενδυτές και έποικοι των τόπων που για τους Ελληνες είναι ιεροί…

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail