Η τρόικα αδειάζει ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΓΙΩΡΓΟ

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

xrisogonos-5

Του Γιάννη Ντάσκα

Αυτοί μας βεβαιώνουν ότι οικοδόμησαν Ευρώπη αδελφοσύνης και αλληλεγγύης τέτοια που να μην χρειάζονται σύνορα και να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον με κλειστά μάτια.


Εμείς αντίθετα διαπιστώνουμε ότι μετά χαράς θα έκαναν ορισμένες περιοχές της Ελλάδας γκέτο και downtown σαν αυτά τα γκέτο αμερικανικών μεγαλουπόλεων η σαν αυτά ορισμένων νότιων πολιτειών των ΗΠΑ.
Μας βεβαίωσαν ότι έχουμε κράτος ανοργάνωτο και αναποτελεσματικό και διεφθαρμένο και με την πολιτική της τρόϊκα, η οποία εφαρμόστηκε ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην Ελλάδα,θα διόρθωναν τα πάντα και όλα θα λειτουργούσαν ,όπως στην Ευρώπη.

Όμως κάνουν συνεχώς ρεκόρ.Είμαστε η μοναδική χώρα στην ιστορία της Ευρώπης που παρουσιάζει συνεχώς ύφεση και παρατεταμένη κρίση.

  • Είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που παρουσιάζει αύξηση στις αυτοκτονίες εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και μάλιστα της παρατεταμένης.
  • Είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο ,στην οποία με την πολιτική της τρόικα μετά 5 χρόνια οι νέοι δεν φαίνεται να έχουν σε βάθος δεκαετιών ελπίδες εργασίας και συνταξιοδότησης.
  • Είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη της οποίας το μέλλον της πλειοψηφίας είναι τόσο ευδιάκρτα αρνητικό και τρισάθλιο όσων μιας μειοψηφίας Αφροαμερικανών,οι οποίοι δημιουργούν ,εν πολλοίς δικαιολογημένα τα γνωστά αποτελέσματα.

Στο διαφαινόμενο λόγω των εκλογών τέλος της προηγούμενης κυβέρνησης αυτή η τρόικα και η κυβέρνηση συμφώνησαν στα οικονομικά στοιχεία.Και μίλησαν για ανάπτυξη 1,9% και τέλος της ύφεσης. Τώρα βγήκαν τα επίσημα στοιχεία και η ανάπτυξη αυτή αποδεικνύεται ένα τρυκ. Στην πραγματικότητα και πάλι ύφεση 1,5% είχαμε το 2014 ,κατά το οποίο οι αυτοκτονίες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και δείχνουν ότι όσα (δυστυχώς)ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Η έστω κάποιοι τα ξέρουν και τα κρύβουν.

Ο καθηγητής Πανεπιστημίου Κώστας Χρυσόγονος έγινε και ευρωβουλευτής. Και στους επικεφαλής αυτής της Ευρώπης της αδελφοσύνης και της αλληλεγγύης υπέβαλε ερωτήματα για το χάλι που δημιούργησε η πολιτική των Τομσενοτροϊκανών και των ε΄δω ,ως σήμερα άψογα συνεργαζομένων μαζί τους.

Και πήρε απο τον κ.Γιόυνκερ και τον κ.Ντράγκι,δηλαδή τα δυο μέρη της τρόικα απαντήσεις.
Και απαντούν ότι «για αυτά υπεύθυνη είναι η ελληνική κυβέρνηση». Νίπτουν χείρας γιατί απλά η ενωμένη Ευρώπη δεν έχει και «ενωμένο» εισαγγελέα να τους αρπάξει για το τι ήξεραν και τι έκαναν και το έλεγαν δημόσια και τι έκαναν στα γραφεία…

Για να ξέρετε τι συμβαίνει γύρω σας μπείτε στον κόπο και διαβάστε τι ρώτησε ο καθηγητής τους κ.κ.Γιούνκερ και Ντράγκι και τι απάντησαν οι κύριοι αυτοί.

xrisogonos

xrisogonos 1

xrisogonos 2

xrisogonos 3

xrisogonos 4

 

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail