Κωνσταντίνε τράβα κανένα αυτί!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ, Ο ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΙΝ ΚΑΙ Ο ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ

spanaggdiam

H οικογένεια Αγγελόπουλου, τιμημένη πολύ πάνω από κάθε όριο από την Ελλάδα (διά της πολιτικής σκηνής…) έκανε την επιλογή της εισόδου στον Ελληνικό Αθλητισμό μέσα από το μπάσκετ.

Αντί όμως να φτιάξει κάτι δικό της απο την αρχή, με Ελληνες παίχτες ή με ξένους, προσπάθησε κλέβοντας από τον Παναθηναϊκό δυο από τους τρεις καλύτερους παίκτες του. Τον υπέρμετρα φιλόδοξο και με χαμηλή αθλητική παιδεία Σπανούλη και τον εξαιρετικά μετρημένο Περπέρογλου.

Προφανώς υπέκυψε στη φιλοδοξία Σπανούλη να γίνει ο αντι – Διαμαντίδης στον Ολυμπιακό και θα θεμελιώσει “κόκκινη αυτοκρατορία”. Και με προπονητή τον επιλεγόμενο και «Μίστερ Μπιν» Γιώργο Μπαρτζώκα δημιουργήθηκε ο “Ολυμπιακός του Σπανούλη”. Με το απαράμιλλο ήθος του ο Διαμαντίδης πήγε στην άκρη και με καλά λόγια πάντα, άφησε όλο το χώρο στον Σπανούλη και στην Εθνική Ομάδα η οποία έγινε η “Εθνική του Σπανούλη”.

Στον Ολυμπιακό οι Αγγελόπουλοι συμπεριφέρονται με την αγνωμοσύνη του ζάμπλουτου που τους έχει όλους στα πόδια του και πρέπει να αλλάξουν άμεσα. Διότι στον Ολυμπιακό κατάφεραν και πήραν δυο συνεχόμενα πρωταθλήματα Ευρώπης, κάτι πολύ σπουδαίο και για την ομάδα τους και για το ελληνικό μπάσκετ.

Στην Ελλάδα είναι προφανές ότι είναι (ακόμα) δεύτεροι. Ο Σπανούλης, λόγω έλλειψης αθλητικής παιδείας κυρίως, έμεινε οριστικά δεύτερος σε σχέση με τον Διαμαντίδη και καθώς γκρεμίζεται η φιλοδοξία του προσπαθεί να γκρεμίσει διά των Αγγελόπουλων, ό,τι υπάρχει τριγύρω για να μην φανεί στον κουρνιαχτό η πτώση του. Οι Αγγελόπουλοι κάνουν βασικό λάθος τώρα. Ακόμα και να πάρουν την Τετάρτη το πρωτάθλημα πάλι δεύτερος οριστικά θα είναι ο Σπανούλης σε σχέση με τον Διαμαντίδη. Ας διαχωρίσουν τη θέση τους από τον παίκτη που πουθενά δεν θα γίνει σημαία και το ξέρουν, σε αντίθεση με παίκτες-ανθρώπους, όπως ο Αλβέρτης, ο Διαμαντίδης, Τρόντζος, Γκάλης.

Ας μην απειλούν την Ελλάδα διά της Εθνικής, διότι η Εθνική του Σπανούλη είναι μια ανυπόληπτη ομάδα, όπως φάνηκε και στο πρόσφατο πρωτάθλημα και ο Σπανούλης με την παρέα του δεν έχει θέση εκεί και να θέλει.

Οι Αγγελόπουλοι έχουν μόνο ένα δρόμο. Να δημιουργήσουν κάτι δικό τους και όχι να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο “καρτέλ” κλέβοντας παίχτες ή αποτελέσματα.

Και κυρίως να μην πιάνουν στο στόμα τους, αυτοί οι ζάμπλουτοι, την Ελλάδα παρά μόνο για να την υμνήσουν για όσα -τεράστια – κέρδισαν απο αυτήν.

Αν δεν μπορούν τα παιδιά να τους τραβήξει τα αυτιά ο νουνεχής και σώφρων πάντα πατέρας τους…

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail