Μαύρο σε μεγαλοδημοσιογράφους…

...ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ - ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

kalpdimperlitria

Στις περιόδους ανάγκης οι άνθρωποι δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα. Και η τεχνητή οικονομική κρίση που προκάλεσαν ξένα συμφέροντα με ντόπιους εκπροσώπους – αντιπροσώπους στην Ελλάδα βγάζει στην επιφάνεια τον πραγματικό χαρακτήρα πολιτικών και δημοσιογράφων.

Για μερικούς από αυτούς μπορεί να βάλει κανείς ως τίτλο τον γνωστό από την ομώνυμη ταινία “ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΕΣΑ”.

Πολιτικοί εξευτέλισαν τους υπαλλήλους τους, τους οποίους είχαν βαφτίσει ως τώρα “Ανεξάρτητες και Έγκυρες εταιρείες Δημοσκοπήσεων”.

Λίγοι γνωρίζουν ότι σε αυτούς τους ομίλους κυρίαρχο, αλλά αφανή ρόλο παίζουν ορισμένοι Μεγαλοδημοσιογράφοι.

Για ορισμένους από δαύτους ο τίτλος της ταινίας είναι ήπιος. Καλύτερος θα ήταν ο τίτλος “ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΣΩ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΗΛΑ”.

Ένας γνωστός μεγαλοδημοσιογράφος έχει υμνήσει και τηλεοπτικά και γραπτά όλα τα Κόμματα, έχει πάρει μεγάλα ποσά από όλα τα Κόμματα, δεν δίστασε να αγκαλιαστεί με ακροδεξιά στοιχεία δημόσια και είναι ξανά υποψήφιος για την ευρωβουλή. Εκεί θα συναντά ευκολότερα τους ξένους για τους οποίους εργάζεται μια ζωή… οικογενειακά!

Ένας άλλος από τηλεοράσεων εξευτέλιζε το γιό του αποκαλώντας “ρεμάλια” τους Παναθηναϊκούς φίλους του γιατί ο ίδιος είναι Ολυμπιακός και ανάγκασε και το γιό του να απαρνηθεί τα “ρεμάλια” και να γίνει Ολυμπιακός. Αψήφισε έτσι την πιθανότητα ο πατέρας ενός “ρεμαλιού” να του δώσει μια απάντηση που δεν θα του αρέσει και ίσως να μην την αντέχει κιόλας.

Όλος αυτός ο εξευτελισμός γιατί;

Είτε κατευθείαν γιατί τα “συμφέροντα” διαθέτουν χρήματα, είτε γιατί δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά αφού εκβιάζονται με όσα έχουν πάρει τα προηγούμενα χρόνια.

Σε γενικές γραμμές οι ψηφοφόροι πρέπει να διακρίνουν ποιοι από αυτούς τους μεγαλοδημοσιογράφους έχουν υπηρετήσει και υπηρετούν ωμά συμφέροντα, αντί της δημοσιογραφίας και να τους μαυρίσουν, εάν είναι υποψήφιοι. Και είναι αρκετοί τέτοιοι.

Κατά τη γνώμη μας η ΕΣΗΕΑ θα έπρεπε να διαγράφει αμέσως κάθε δημοσιογράφο που είναι υποψήφιος και να κάνει έρευνα για τα πεπραγμένα του, ώστε να βγάζει για καθένα και μια ανακοίνωση για το εάν, κατά τη δημοσιογραφική λειτουργία του έκανε “κόλπα” με σκοπό να παρασύρει την κοινή γνώμη προς το Κόμμα με το οποίο ο ίδιος είχε υπόγειες, ως τότε, σχέσεις εξαπατώντας τους με τη δήθεν ανεξαρτησία του.

Ένας άλλος μεγαλοδημοσιογράφος που είχε τουλάχιστον την… απλή λογική να μην είναι ποτέ υποψήφιος στην πολιτική, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, δυο ημέρες πριν τις εκλογές μας έβαλε ένα αίνιγμα που μοιάζει μεν απίστευτο γενικά, αλλά ειδικά για το χώρο της πολιτικής κάθε άλλο παρά απίστευτο είναι.

Ο Μάκης αποκαλύπτει στη διαδικτυακή “Ζούγκλα” ότι ένας πολιτικός που είναι τώρα υποψήφιος παγιδεύτηκε από φοιτητές και έκανε σεξ στην κάμερα κάτω απο ιδιαίτερες συνθήκες.

Ιδού τι γράφει:

Όταν πήρα στα χέρια μου το υλικό από ιντερνετική συνεύρεση πολιτικού προσώπου, το οποίο πρωταγωνιστεί το τελευταίο διάστημα στα πράγματα, δεν πίστευα στα μάτια μου.

Η ιντερνετική συνεύρεση δεν αφορούσε στα κοινωνικά ή πολιτικά δρώμενα, ούτε περιείχε τις πολιτικές του θέσεις.

Επρόκειτο για συνεύρεση του εκλεκτού με φοιτητές οι οποίοι είχαν μπει σε chat ευκαιριακών σχέσεων για να διασκεδάσουν κάνοντας φάρσες.

Είχαν, λοιπόν, την τύχη να πέσουν επάνω στον δικό μας άνθρωπο, τον σωτήρα, τον εθελοντή, τον ανιδιοτελή, την ελπίδα της κοινωνίας και της πατρίδας, ο οποίος τι νομίζετε ότι έκανε; Άνοιξε την κάμερα του κομπιούτερ του, στήθηκε μπροστά της, γδύθηκε με τις οδηγίες της φοιτήτριας και αυτοϊκανοποιήθηκε δημόσια, παραδίδοντας την ιδιωτική του ζωή βορά σε άτομα που δεν γνώριζε! Τόσο… υπεύθυνο άτομο. Όμως, η περιπέτειά του δεν τελείωσε εκεί. Η άλλη πλευρά, διαπιστώνοντας την ανευθυνότητα και το έλλειμμά του, αποθρασύνθηκε και άρχισε να ζητάει περισσότερα.

Σκεφθείτε ότι η φοιτήτρια είχε περισσότερο μυαλό από τον ανόητο πολιτικό και δεν άνοιξε την κάμερά της προσποιούμενη ότι έχει βλάβη.

Απτόητος ο σωτήρας παραδόθηκε στις ορέξεις μιας παρέας φοιτητών και άρχισε να χαϊδεύει ένα καρότο, να το βάζει στο στόμα του, αφού είχε γδυθεί, προχωρώντας εν συνεχεία σε καταστάσεις και πράξεις τις οποίες ούτε η πιο αρρωστημένη φαντασία μπορεί να συλλάβει. Πράξεις αηδιαστικές, που υποψιάζομαι ότι, ακόμα και εάν σας τις περιγράψω χωρίς να δείτε το οπτικό υλικό, θα ξεράσετε.

Ο άνθρωπος αυτός διακηρύσσει τα πολιτικά του πιστεύω τούτες τις ημέρες και οι πολίτες που τον παρακολουθούν έχουν πεισθεί ότι διαθέτει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για μία λαμπρή πολιτική καριέρα.

Προετοιμαστείτε ψυχολογικά για ό,τι πρόκειται να αντικρίσετε αμέσως μετά τις εκλογές, αφού πρώτα διασταυρώσουμε για τυπικούς λόγους και μόνον κάποιες λεπτομέρειες του ρεπορτάζ.

Τα λέω όλα αυτά προκειμένου να μοιραστώ μαζί σας την αγανάκτηση και τον αποτροπιασμό μου για την πολιτική ένδεια που επικρατεί και να παρηγορηθώ.

Δεν πιστεύω ότι μπορεί να είμαι τόσο άτυχος για να πέφτω πάντοτε μπροστά σε ό,τι χειρότερο κυκλοφορεί. Κάτι άλλο μεταφυσικό πρέπει να συμβαίνει ή όπως πολύ απλά λέει ο λαός μας, το έχει η μοίρα μου…

Περιττό να σας πω ότι φίλος ο οποίος έλαβε γνώση του υλικού, έπειτα από πολλές ώρες, παραμένει ακόμα σε κατάσταση σοκ!

Αυτά προς το παρόν. Τα υπόλοιπα μετά την Κυριακή των εκλογών…

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail