Μήνυμα της Δέσποινας Αφεντούλη

afent

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλες τις Φίλες και τους Φίλους για την υποστήριξη στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές.

Ο αγώνας ήταν δύσκολος, αλλά δίκαιος.

Η εκλογική αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής, 25 Μαΐου, αναμένεται να καθορίσει το μέλλον μας για τα επόμενα 5 έτη.

Η παράταξη Αττική: Μόνο με έργο με επικεφαλής τον Γιάννη Σγουρό απέδειξε έμπρακτα, συνέπεια στο λόγο και στο έργο.

Πετύχαμε:

- Περισσότερα από 1.000 έργα ποιοτικών υποδομών, αποχέτευση, συγκοινωνιακά δίκτυα, παροχή ποιοτικών υποδομών στους 66 Δήμους της Αττικής, σε συνεργασία μαζί τους, δημιουργώντας 100.000 θέσεις εργασίας

- ΕΣΠΑ-ΠΕΠ Αττικής: αύξηση απορροφητικότητας από 17% σε 80%.

- Δημιουργήσαμε πλεόνασμα 313 εκ. ευρώ, το οποίο είναι κωδικοποιημένο σε νέα έργα, παρά τη μείωση κατά 67% των πόρων.

Στόχος μας:

- η ολοκλήρωση των υποδομών που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει η περιοχή μας & η ιδιαίτερη φροντίδα μας για τον άνθρωπο που βιώνει τις συνέπειες της κρίσης.

- Η στήριξη της απασχόλησης, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η καινοτομία & η επιχειρηματικότητα νέων επιχειρήσεων, η καταπολέμηση της φτώχειας & του κοινωνικού αποκλεισμού αποτελούν καίριες προγραμματικές μας επιλογές, υλοποιήσιμες μέσα από την αξιοποίηση πόρων του νέου ΕΣΠΑ (2014-2020) & του πλεονασματικού προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής.

Ζητάμε τη στήριξή σας για την Αττική, για ένα καλύτερο μέλλον, για την Αττική που μας αξίζει.

* Η Δέσποινα Αφεντούλη, Δρ Κοινωνιολογίας-δημοσιογράφος, είναι περιφερειακή σύμβουλος Ανατολικής Αττικής- εντεταλμένη Γραφείου Τύπου και εκ νέου υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με τον Γιάννη Σγουρό.

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail