Κανιβαλλίζουν κόρη μεγαλοδημοσιογράφου

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ 22ΧΡΟΝΗ, ΚΟΡΗ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ, ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΧΑΣΙΣ...

cloojolobam

Μεγαλοδημοσιογράφοι γνωστοί για την κάθε άλλο παρά “οικογενειακή” ζωή που κάνουν, γνωστοί για αθλιότητες πλουτισμού, για αγορές πολυτελών κατοικιών σε ερωμένες προκειμένου να κλείσουν το στόμα τους και να μην βγάλουν τις πομπές τους στη φόρα, όρμησαν στην κόρη άλλου μεγαλοδημοσιογράφου που πιάστηκε για χρήση χασίς σε τυχαίο έλεγχο του Λιμενικού με ειδικά σκυλιά.

Με τον συγκεκριμένο μεγαλοδημοσιογράφο, πατέρα της 22χρονης που πιάστηκε δεν είχαμε ποτέ “ταυτότητα απόψεων και πορείας”.

Πασίγνωστος για το ύφος, πασίγνωστος για το “αν πέσει η μύτη μας δεν σκύβουμε να την πιάσουμε γιατί σκύβει μόνο η πλέμπα”, πασίγνωστος για τις καλές θέσεις λόγω ονόματος, πασίγνωστος θεσιθήρας και ασκός της μεγαλοδημοσιογραφίας ο πατέρας του.

Αλλά ως εκεί. Συγκριτικά άλλοι είναι τρισχειρότεροί του και έχουν… καλύτερο όνομα λόγω του “συστήματος”.

Άλλοι έχουν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα στις οικογένειές τους και τα δημιούργησαν οι ίδιοι με τον αριβισμό και την έλλειψη δισταγμού στο “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”. Άλλοι έχουν ρημάξει ταμεία για να φτιάξουν περιουσίες και τώρα ως θλιβερά και αδίστακτα ανθρωπάκια κανιβαλλίζουν τη μικρή, η οποία, όπως εκατομμύρια άλλες και άλλοι της ηλικίας της και μεγαλύτεροι, ούτε ενημέρωσε, ούτε πήρε άδεια από την οικογένεια για τη χρήση.

Αυτοί που κανιβαλλίζουν παριστάνουν τους προστάτες των παιδιών που μπαίνουν στο “πρόβλημα”. Για ψάξτε να τους βρείτε έστω και σε ΜΙΑ εκδήλωση προστασίας. Αν πήγαιναν έστω και σε μία θα μάθαιναν το ΑΛΦΑ. Και το ΑΛΦΑ είναι ότι ακόμα και σε πανηγυρισμούς για την ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΝΕΑΡΩΝ δεν μπαίνουν ούτε φωτογραφία, ούτε πολύ περισσότερο όνομα.

Για να μπορεί πιο εύκολα να πολεμήσει την εξάρτηση και να δηλώνει μετά χρόνια όπως ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, η Αντζελίνα Τζολί και τόσοι άλλοι ότι “μικρός έκανα χρήση ναρκωτικών και ευτυχώς άλλαξα πορεία και σώθηκα”.

Ντροπή σε όποιον με αυτή την αιτία συντελεί στο να έρθει το όνομα της μικρής στον αέρα και έτσι να την βυθίσει ακόμα πιο πολύ στο “πρόβλημα”.

Χώρια δε που η μικρή μπορεί να έπεσε στο “πρόβλημα” από άσχημες επιρροές του οικογενειακού και φιλικού περίγυρου και έτσι την χτυπούν τώρα από όλες τις πλευρές.

Ο σκοπός τους, να χλευάσουν τον πατέρα, αγιάζει τα μέσα, δηλαδή τον κανιβαλλισμό της μικρής, στην οποία θα έπρεπε, αφού αυτοί είναι οι “καλοί” να προσφέρουν διακριτικά και αποφασιστικά σανίδα σωτηρίας.

Σιγά μη ντραπούν και μη λυπηθούν την 22χρονη μερικοί μεγαλοδημοσιογράφοι, γνωστά κομπλεξικά υποκείμενα που από εκεί που μύριζαν τα πόδια τους γουρουνίλα, θέλουν να δικαιώσουν τη θέση τους στην… πλουτοκρατία…

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail