Το Μουντιάλ Και Τα Ανθρωποειδή Του…

ΟΙ "ΜΙΛΕΡΑΔΕΣ" ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

gerargmes

Είναι φανερό και αντιληπτό και από τον πλέον ανόητο ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ΔΕΝ είναι αθλητισμός. Είναι διάφοροι τύποι, οι οποίοι προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν. Κάποιοι κρατούν ανθρώπινα χαρακτηριστικά ατόφια. Κάποιοι, κάτι ενδιάμεσο. Κάποιοι είναι απλώς αλήτες με χρήματα και τέτοια αντιμετώπιση θα έπρεπε να έχουν και μόνο.

Βλέπετε στις οθόνες όλα τα είδη. Σοβαρούς νέους αθλητές που είναι και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Βλέπετε κάτι τύπους με τατουάζ που τους κάνει εντελώς ξεχωριστούς απο την ανθρώπινη πλειοψηφία. Είναι σε εκείνη τη μειοψηφία, την οποία θα πρέπει να φανταστεί κανείς, όταν θα είναι σε ηλικία 70-80 ετών. Γούστο της. Βρίσκει κανείς τέτοιους τύπους στη… Χριστιανία.

Το Μουντιάλ που πέρασε είχε όλους τους τύπους. Και σοβαρούς και μέτριους και με κεφάλι ακατοίκητο, αλλά και αληταράδες, όπως αυτός ο Γερμανός Μίλερ.

Η φάτσα του ξεγελάει. Νομίζει κανείς ότι έχει να κάνει με το ανθρώπινο είδος και μάλιστα σε καλή έκδοση.

Είναι αυτός που ρωτήθηκε από γυναίκα ρεπόρτερ αν στεναχωρήθηκε, που δεν πήρε το χρυσό παπούτσι του πρώτου σκόρερ στο Μουντιάλ. Και το ανθρωποειδές με το “μυαλό” που έχει στο ακατοίκητο κεφάλι απάντησε στα Βαυαρέζικα μπροστά στις κάμερες, πιστεύοντας, το ηλίθιο, ότι δεν θα γίνει αντιληπτό τι είπε.

Είπε στη γυναίκα “βάλτο εκεί που ξέρεις”.

Αν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν ήταν μια “μπίζνα”, στην οποία οι “εργάτες” είναι και τέτοια ανθρωποειδή θα τον είχαν στείλει οριστικά σπίτι του με δημόσια διαπόμπευση.

Και δεν θα γίνει τίποτα. Θα συνεχίσει να “παίζει” στη Μπάγερν Μονάχου και και στην Εθνική της Μέρκελ. Εκτός και αν η γυναίκα έχει πατέρα ή σύντροφο. Και αν αυτοί καταφέρουν να ξεμοναχιάσουν το ανθρωποειδές. Και του κάνουν αυτό που είπε στη Γυναίκα-Ρεπόρτερ. Οπότε θα κόψει αναγκαστικά το “ποδόσφαιρο” που παίζει.

Μακάρι να γινόταν. Πιστεύουμε πολύ στον προληπτικό χαρακτήρα αυτών των ποινών.

Αυτό το Μουντιάλ το πήρε μια ομάδα απο τη Γερμανία. Ακολούθησαν στην κατάταξη ομάδες από Αργεντινή, Ολλανδία και Βραζιλία. Προς Θεού, δεν ταυτίζουμε τους πολίτες των χωρών με τις λεγόμενες σήμερα “Εθνικές Ομάδες”. Κάποιοι στις εθνικές ομάδες έχουν πράγματι συνείδηση του μηνυματικού χαρακτήρα των ομάδων αυτών. Κάποιοι είναι απλώς “Μυλεράδες”.

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail