Ο Ολυμπιακός χάζευε όμορφες… Σπανιόλες!

88-71 ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

1101937

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας είπε στους παίκτες του Ολυμπιακού ότι πρέπει να κοιτάξουν και πάλι τη Ρεάλ Μαδρίτης στα μάτια.

Οι παίκτες του όμως, πλην Σπανούλη, την κοίταξαν αλλά μόνο για ένα δεκάλεπτο, στο 2ο.

Στα άλλα τρία δεκάλεπτα οι παίκτες του Ολυμπιακού φαίνεται ότι κοιταζαν στα μάτια μερικές ομολογουμένως πολύ όμορφες Σπανιόλες στις κερκίδες του γηπέδου της Ρεάλ.

Ο Ολυμπιακός που βρέθηκε να χάνει στο πρώτο δεκάλεπτο με 27-12 θυμήθηκε ότι και στον τελικό της ευρωλίγκας έχανε με 27-10 και στο τέλος κέρδισε και σήκωσε το 3ο ευρωπαίκό του και ισοφάρισε 37-37 και 40-40. Και ύστερα… ξεχάστηκε με τις σπανιόλες, μερικές από τις οποίες φόρεσαν κάτι ελαφρύ, μα πολύ ελαφρύ, δηλαδή πολύ-πολύ ελαφρύ και πήγαν να χαζέψουν τον Σπανούλη και την παρέα του κόντρα στον ΝΒΑ Ρούντι Φερνάντεζ.

Το τελικό σκορ έγραψε 88-71.

Το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει τη Μεγάλη Πέμπτη ενώ Μεγάλη Τετάρτη (19.00) και Μεγάλη Παρασκευή παίζει η Παναθηναϊκός στη Μόσχα με την επίσης πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ.

Τη Μεγάλη Τετάρτη στις 5 το απόγευμα παίζουν για το κύπελλο ΠΑΟ – ΟΦΗ στη ρεβάνς του 0-1 και ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στις  20.00 στη ρεβάνς του 1-2.

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail