Σοβαρή υπόθεση χρηματισμού με κακό θέατρο

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕ ΘΥΜΑ ΤΟΝ Π. ΧΑΪΚΑΛΗ

lazpapxaik

Μια πολύ – πολύ σοβαρή υπόθεση αποκαλύφθηκε σε μια μάλλον κακοστημένη παράσταση στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Η υπόθεση: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας με πρωταγωνιστή – θύμα τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλο Χαϊκάλη.

Η σοβαρή διάσταση: έχει κατατεθεί το υλικό εδώ και 15 ημέρες στον Εισαγγελέα κ. Παναγιωτόπουλο, με παράλληλη ενημέρωση του Εισαγγελέα, αρμόδιου για τις εσωτερικές υπηρεσίες διαφθοράς της Αστυνομίας Ισίδωρο Ντογιάκο.

Το υλικό για την απόπειρα είναι ηχητικό και με εικόνα απο τις συναντήσεις του “χρηματιστή” και του Παύλου Χαϊκάλη, αλλά και ηχητικό από συνομιλίες.

Το ποσό θα ήταν πάνω απο 2 εκατομμύρια ευρώ μέσω διαφημιστικών αμοιβών και συμβολαίων, ώστε να φαίνονται τα χρήματα νόμιμα.

Κάπως έτσι χρηματίζουν άνθρωποι των ΜΜΕ, όπως γνωρίζουμε εξ” ιδίας…

Η παράσταση για την σοβαρή υπόθεση ήταν κακοστημένη, στο σημείο της δήθεν τυχαίας αποκάλυψης στη συγκεκριμένη εκπομπή. Και τούτο γιατί κάθε άνθρωπος με τη μέση λογική θα αντιλαμβανόταν αμέσως ότι μόνο τυχαία δεν βγήκε στη συγκεκριμένη παράσταση.

Ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος είπε ότι θα “εβγαινε σήμερα η αύριο η υπόθεση”. Ο Παύλος Χαίκάλης είπε ότι αιφνιδιάστηκε για τη σημερινή εκμετάλλευση και δνε γνώριζε ότι θα βγει από τον Λαζόπουλο. Αμέσως είπε ότι θα ενημερώσει τον πρόεδρό του Πάνο Καμμένο για να κάνει ανακοινώσεις με… συνέντευξη Τύπου.

Πριν κλείσουν τα τηλέφωνα έγινε γνωστό ότι ο Πάνος Καμμένος είχε προγραμματίσει για σήμερα στη 1 το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου για το θέμα.

Λεπτομέρεια είναι βέβαια η κακοστημένη παράσταση της δήθεν τυχαίας αποκάλυψης και θλιβερό είναι ότι επελέγη η συγκεκριμένη εκπομπή (άλλο πράγμα ο σταθμός) για να αποκαλύψει ένα τόσο σοβαρό θέμα χρηματισμού. Βέβαια θα απαντήσουν ότι τυχαία έγιναν όλα γιατί αλλιώς θα είχε βρεθεί στο στούντιο και ο… κουμπάρος του Παπαδάκη και προϊστάμενος Λιαρέλης λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης…

Σε κάθε περίπτωση γεννά ερωτηματικά το γεγονός ότι οι δυο έγκριτοι Εισαγγελείς έχουν στα χέρια τους μια τόσο σοβαρή υπόθεση 15 ημέρες και δεν ανακοίνωσαν τίποτα.

Μία εξήγηση θα είναι ότι κάνουν σοβαρές ενέργειες μυστικά, ώστε να “δέσουν” την υπόθεση που ακούστηκε πολύ-πολύ σοβαρή.

Η άλλη θα είναι ότι δεν είχαν αρκετά σοβαρές αποδείξεις για κάνουν αστραπιαίες ενέργειες και προσπαθούν να δέσουν την υπόθεση.

Δεν αμφισβητούμε στο ελάχιστο την υπόθεση καθώς και χθες γράψαμε ότι οργιάζει η φημολογία πως πάνω απο 100 εκατομμυρια “παίζουν” στην εξαγορά και του “ΝΑΙ” και του “ΟΧΙ” στον πρόεδρο.

Απλά έχουμε σοβαρότατες ενστάσεις για τον τρόπο και τα πρόσωπα που ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ για να γίνει η τόσο σοβαρή αποκάλυψη.

Σε κάθε περίπτωση σας πληροφορούμε ότι τώρα αρχίζει το πάρτι πολύ σοβαρών αποκαλύψεων σε πολλά επίπεδα και όχι μόνο στην υπόθεση εξαγοράς ψήφων για να αντικαταστήσουμε τον ανύπαρκτο από πλευράς πολιτικής, κοινωνικής και διεθνούς σημασίας Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

Ο πρώτος που αμφισβήτησε την σοβαρότητα της υπόθεσης είναι ο Άδωνις στην εκπομπή του Βασ. Χιώτη στο ραδιόφωνο. Άρα η υπόθεση μάλλον είναι σοβαρή. Εξαιτίας του Β. Χιώτη και όχι του Άδωνι…

Πάρτε θέση λοιπόν για το πάρτι…

Εντυπωσιακό και “μετρήσιμο” είναι το γεγονός ότι ο Λαζόπουλος τόνιζε πως ΔΕΝ προκύπτει από το υλικό πολιτικός χώρος από τον οποίο προέρχεται ο “χρηματισμός”

Και τόνιζε ότι πρέπει να βγει τώρα (κατά τα άλλα ήταν τυχαίο…) για να μην υπάρξουν σκιές αργότερα διότι “το φως που θα πέσει τώρα θα διαλύσει τις σκιές που τυχόν θα έπεφταν αργότερα πάνω στο Σαμαρά ή στο Βενιζέλο”…

Στην εκπομπή παρενέβη ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και είπε ότι δεν γνώριζε τίποτα γα την υπόθεση (…) και η αποκάλυψη επιβεβαιώνει όσα έχουν πει για τις υποθέσεις χρηματισμού…

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail