Σφαγή επιχειρηματιών – θεαματικές αλλαγές…

Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΣΤΟΝ ALPHA ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ - ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

gianmarpap

Σφοδρή επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη και ανοιχτό ενδεχόμενο να αναμειχθεί στην πολιτική είτε με δικό της Κόμμα, είτε από την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, άφησε η Γιάννα Αγγελοπούλου με ξαφνική εμφάνισή της σε ζωντανή σύνδεση στην τηλεόραση του Alpha.

Η κ. Αγγελοπούλου σαφώς έβαλε στο ίδιο τσουβάλι τον Βαγγέλη Μαρινάκη με τη Χρυσή Αυγή, μίλησε για σκοτεινό τοπίο και για γηπεδοποίηση με όχι καθαρό επιχειρηματικό πλαίσιο.

“Εμείς (σ.σ.ποιοι δηλαδή;) βλέπουμε Μαρινάκη και όχι Μώραλη στον Περαιά», είπε η Γιάννα.

Συνδυάστε το με το γεγονός ότι στο Βόλο εξελέγη ο υπόδικος Μπέος, με το γεγονός, ότι η Γιάννα θα αντιμετωπίσει σύντομα δημοσιότητα με τα θέματα του 2004 και της Ολυμπιάδας, σε διάφορα επίπεδα και τότε θα εξηγήσετε καλύτερα το πού, πότε και γιατί εμφανίστηκε στην καρδιά της εκλογικής βραδιάς.

Είπε ότι δεν θα κάνει Κόμμα, ούτε θα κατεβεί με κάποιο Κόμμα, αλλά απάντησε διπλωματικά, όπως η ίδια είπε, για την πιθανότητα να είναι υποψήφια πρόεδρος της Δημοκρατίας!

Είπε ότι θέλει να προσφέρει εκεί όπου η ίδια θα μπορεί να παίρνει αποφάσεις.

Έρχεται θύελλα επιχειρηματική με σαφείς επιρροές στην πολιτική σκηνή, όπου μπορεί να υπάρξουν θεαματικές αλλαγές.

Σκεφτείτε ότι η Γιάννα έχει ΤΩΡΑ εχθρικότατες σχέσεις με τον Όμιλο Βαρδινογιάννη, με βάσεις που αποκλείουν συνεύρεση στο μέλλον, εμφανίσθηκε στον Alpha του Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος πέρα από τα δικά του θέματα, έχει και ανοιχτά αρνητικά θέματα με τον Όμιλο Βαρδινογιάννη.

Πάρτε θέσεις στην αρένα και το θέαμα σε λίγο θα είναι αρκούντως ενδιαφέρον.

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail