Τραγικό τέλος για την πανέμορφη Ολυμπιονίκη μας

Η ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 31 ΕΤΩΝ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ

pollatroxp

Άλλα άνθρωποι βούλονται, άλλα ο Θεός κελεύει…

Πριν λίγο καιρό η πανέμορφη Ολυμπιονίκης (Εθνική Ομάδα Ανσάμπλ Ρυθμικής Γυμναστικής) Άννα Πολλάτου, καμάρι της Κεφαλλονιάς, έδινε συνέντευξη, υμνούσε την Κεφαλλονιά, τόνιζε οτι θα φέρει φίλους της και από την Ταίλάνδη για να θαυμάσουν τον Μύρτο, το Φισκάρδο, το Αργοστόλι και στα 30 της χρόνια ένιωθε έτοιμη να κάνει οικογένεια.

Από άγνωστη αιτία, όμως χθες το απόγευμα, έχασε τον έλεγχο του μικρού Smart που οδηγούσε κοντά στο Γηροκομείο Βάρδα της Ηλείας, συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο από το απέναντι ρεύμα και η Ολυμπιονίκης, αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας στο Ελληνικό Πεντάγωνο, άφησε την τελευταία της πνοή στο χαντάκι, δίπλα από τον δρόμο που συνδέει την Πάτρα με τον Πύργο…

Ο τραγικός θάνατός της ήρθε την παραμονή των εκλογών και στην τραγικότητά του έδειξε και το τραγικό επίπεδο των ελληνικών ΜΜΕ, τα οποία είναι σφιχταγκαλιασμένα για λόγους ιδιοτελείς και μόνο με τους πολιτικούς. Ούτε ένα δεν είχε περιλάβει ως το μεσημέρι το θάνατο της πανέμορφης κοπέλας που βοήθησε με την υπόλοιπη ομάδα να ανεβεί η ελληνική σημαία (χάλκινο μετάλλιο) στο Σίδνεϋ.

Και μη σπεύσετε σε επιείκεια. Σε ορισμένα που στην τύχη ανοίξαμε, στο ραδιόφωνο ένας παρουσιαστής όχι μόνο δεν έτρεχε με την επικαιρότητα των εκλογών, αλλά με ανάλογο τόνο σαλιαρίσματος στη φωνή επαινούσε επί 2-3 λεπτά το “όμορφο παληκάρι” (προφανώς ηχολήπτη…) που ήταν απέναντί του και όπως έλεγε του έφτιαξε τη μέρα…

Μακριά από μας κάθε είδους ρατσισμός. Αυτό είναι όμως το επίπεδο που επικράτησε με τις προωθήσεις με ιδιοτελή (οικονομικά-σεξουαλικά) κριτήρια.

Στις εξαιρέσεις η “ΖΟΥΓΚΛΑ” το είχε πρώτο θέμα, όπως και είναι…

Το βίντεο με τη συνέντευξη της άτυχης αθλήτριας την Κυριακή του Πάσχα:

Εκτύπωση Εκτύπωση Email Email