Προπαγάνδα αυτοί; Σφαλιάρες για όλους ο λαός!

ΕΔΩ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ - ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

dimkaltsipsam

Ο ελληνικός λαός μοίρασε σφαλιάρες και μάλιστα με μεγάλο ήχο σε όλο το πολιτικό σύστημα.

Από τα κυβερνητικά Κόμματα μέχρι την Αξιωματική Αντιπολίτευση αλλά και τα άλλα Κόμματα, όπως το ΚΚΕ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, η ΔΗΜΑΡ, μη εξαιρουμένου του φασιστικού Κόμματος που είχε φουσκώσει πανιά για το δεύτερο γύρο της Αθήνας, κλπ.

Κανένα Κόμμα δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης περισσότερων του ενός στους πέντε Έλληνες.

Η Νέα Δημοκρατία ως κύριος κορμός του κυβερνητικού συνασπισμού βλέπει μεν την επαρχία να δίνει με άνεση πρωτιά στους δικούς της υποψήφιους περιφερειάρχες αλλά στα μεγάλα αστικά κέντρα η σφαλιάρα που έφαγε είναι ξεγυριστή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να σαρώσει σε περιοχές με μεγάλα λαϊκά στρώματα, όπου τα προβλήματα είναι φοβερά. Όχι μόνο δεν έγινε αυτό, αλλά δεν είχε καν αξιοπρεπή ποσοστά, όπως δείχνουν τα ποσοστά του στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στην Κρήτη, στην Ήπειρο.

Από τη μία αρπακτικά που λυμαίνονται την εξουσία, από την άλλη ένας σκληρός κομματικός πυρήνας του ΣΥΡΙΖΑ στον οποίο δεν έχουν θέση ούτε οι φιλικά προσκείμενοι, αν δεν έχουν ταυτόχρονα και κομματική ιδιότητα.

Η στενή κομματική και γι” αυτό άθλια λειτουργία σήμερα του ραδιοφωνικού του σταθμού αλλά και η παρόμοια λειτουργία του εντύπου του, δείχνει με σαφήνεια τι θα γίνει μόλις πάρουν την εξουσία. Οι περισσότεροι μάλιστα από δαύτους έχουν δώσει άθλια δείγματα γραφής στην κρατική τηλεόραση την οποία λυμαίνονταν με πασόκους και νεοδημοκράτες για δεκαετίες και χώρισαν τώρα που λιγόστεψαν οι θέσεις.

Το πώς θα συμπεριφερθούν σε αυριανή κυβέρνηση είναι πλέον φανερό. Σ” αυτά συνυπολόγισαν οι ψηφοφόροι και άθλιες εμφανίσεις τύπου Χριστόπουλου και Κούλογλου και είπαν απο τον πρώτο γύρο ότι αυτό το “βύσσινο” δεν έχει μεγάλες διαφορές από το σημερινό.

Λαμπρές πολιτικές οντότητες, όπως οι καθηγητές Κατρούγκαλος και Χρυσόγονος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, έχουν δεύτερο, τρίτο και πιο πίσω ρόλο πίσω από μια κομματική καμαρίλα που θυμίζει σε νοοτροπία την κομματική καμαρίλα των κομμάτων εξουσίας.

Έτσι εξηγούνται τα ποσοστά. Και μόνο έτσι δεν τα εξήγησαν οι φωνές του κατεστημένου. Οι οποίες φωνές ήταν μεν στην πλειοψηφία τους φωνές των Κομμάτων εξουσίας, αλλά κατεστημένες χρόνια είναι και οι φωνές που ανέλαβαν για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ να δώσουν την εικόνα του. Οι φωνές που στήριζαν το κακό ΠΑΣΟΚ του παρελθόντος και έκλειναν το μάτι στους νεοδημοκράτες, όπως το κλείνει ο αριστερος ψάλτης στο δεξιό ψάλτη και εναλλάσσονται στη σειρά τους…

Αυτά που διαβάζετε εδώ δεν θα τα διαβάσετε πουθενά ή θα τα διαβάσετε σε λίγους, τέλος πάντων. Γιατί οι μεν θα γλείφουν τα κυβερνητικά Κόμματα, οι δε την αντιπολίτευση και δεν θα βρουν έστω και λίγο χώρο να γράψουν «ναι μεν χρειαζόμαστε αλλαγή, αλλά δεν χρειαζόμαστε ως αλλαγή εκείνους που άλλαξαν την προηγούμενη προβιά που απορρίψαμε»…

Δεν θα γράψουν ότι στην πολύπαθη Αθήνα, στην προοδευτικομάνα Κρήτη, στην αριστερομάνα Πάτρα, στην πατριωτική Βόρεια, Δυτική και Ανατολική Ελλάδα δεν είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ να παλεύει είτε με τον εκπρόσωπο του φασιστικού Κόμματος (Αθήνα), είτε με την ουρά του αφού τα ποσοστά του δεν είναι παραπάνω από ένας στους έξι ψηφίσαντες.

Και ότι αυτό συμβαίνει γιατί στη βιτρίνα του δεν υπάρχουν Κατρούγκαλοι και Χρυσόγονοι αλλά Κούλογλου, Χριστόπουλοι, Αρβανίτηδες… Όλοι αυτοί που τριάντα χρόνια ΠΑΣΟΚ, ήταν στη βιτρίνα του με μισθούς και θέσεις που προκαλούσαν ίλιγγο…

Μην παρασύρεστε από όσους γλείφουν και ζητούν θέσεις και κατασκευάζουν δημοσκοπήσεις. Τα Κόμματα εξουσίας με τα εξτρέμ και τα σκουπίδια τους έφτασαν σε αυτό το σημείο αλλά και στην ελίτ του ΣΥΡΙΖΑ είναι φανερό ότι επικρατούν άλλα εξτρέμ και σκουπίδια.

Μακάρι να διαψευστούμε γιατί ο τόπος έχει ανάγκη από μια χωματερή για ΟΛΑ τα σκουπίδια και ανάδειξη ΑΦΘΑΡΤΩΝ και αποδεδειγμένα ανθιστάμενων στη διαφθορά.

Εκτύπωση Εκτύπωση Email Email