Βίντεο με βασανιστήρια στον Βαγγέλη

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ

giakoumakis

Του Γιάννη Ντάσκα

Oι γονείς τουΒαγγέλη Γιακουμάκη και ο διάσημος ιδιωτικός ντετέκτιβ Γιώργος Τσούκαλης με συντονισμένες ενέργειες καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς ότι ο Βαγγέλης «απλά αυτοκτόνησε γιατί είχε ευαισθησίες»

Οι γονείς με επιστολή τους επιβεβαιώνουν ψυχολογικά, αλλά κυρίως ΣΩΜΑΤΙΚΑ βασανιστήρια στον Βαγγέλη,ζητούν ηρεμία και δηλώνουν ότι έχουν εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία και στην Δικαιοσύνη,ότι θα δικάσουν ενόχους και θα αθωώσουν τους αθώους.

Το σπουδαιότερο όμως είναι ότι ο Γιώργος Τσούκαλης παρέδωσε στην Αστυνομία βίντεο ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ,στο οποίο βεβαιώνονται βασανιστήρια στον Βαγγέλη.

Το βίντεο στάλθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια αμέσως για να βεβαιώσουν το περιεχόμενο πριν αρχίσουν συνήγοροι όσων ΣΙΓΟΥΡΑ θα καθίσουν στο εδώλιο προσεχώς να το αμφισβητούν και να ισχυρίζονται ότι είναι κατασκευασμένο.

Κατά τις πληροφορίες στο βίντεο εμφανίζονται και ΠΡΟΣΩΠΑ και επιβεβαιώνονται ΦΡΙΚΩΔΙΕΣ σε βάρος του 20χρονου παιδιού.

Ο κ.Τσούκαλης ,μαζί με τον συνεργάτη του Φώντα Βρόσγο θα δώσουν συνέντευξη τύπου στην οποία θα παρουσιάσουν σημαντικά νέα στοιχεία για την φρικωδία των Ιωαννίνων.

Οι γονείς του παιδιού ζητούν από όλους να μην προχωρούνε πράξεις βίας και αναφέρονται κυρίως στις διαδηλώσεις στα Γιάννενα και αλλού υπέρ της διαλεύκανσης των εγκλημάτων σε βάρος του παιδιού τους.

Στην επιστολή δεν στοχεύουν καθόλου τα ανθρωπόμορφα ,τα οποία χλεύασαν και στύλευσαν στο διαδίκτυο το νεκρό παιδί.Ανάμεσά τους και ένα ανθρωπόμορφο 50 ετών,το οποίο είχε κατάστικτο ποινικό μητρώο ακόμα και για βιασμό,αλλά και πίκρα απο χωρισμό με μία δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα…

Τα περί εμπιστοσύνης των γονιών αναγνωρίζονται μεν ως δύναμη ψυχής,αλλά ας τα προσπεράσουν…
Το νεκρό σώμα του παιδιού έπρεπε να βρεθεί τη δεύτερη μέρα το αεργότερο. Και η τοπική Δικαιοσύνη έπρεπε ήδη να έχει ασκήσει διώξεις…

Αποστρατεύθηκαν αξιωματικοί καθώς για 37 ημέρες δεν έβρισκαν ένα σώμα μπροστά στα μάτια όλων…
Προφανώς γιατί ΔΕΝ ήταν εκεί και ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ αργότερα με εξασφαλισμένη την εξαφάνιση στοιχείων απο τις βροχές και τη σήψη τόσων ημερών…

Με δεδομένα τα βασανιστήρια,με δεδομένες δηλώσεις του στυλ «εμείς ρίχνουμε και σφαλιάρες» ποιός ΜΑΡΤΥΡΑΣ μπορεί να βεβαιώσει ότι ΔΕΝ το παράκαναν και δεν έκοψαν,όπως στις ταινίες τη φλέβα ,ώστε άνευ μαρτύρων να παρουσιαστεί σαν αυτοκτονία.

Εκτύπωση Εκτύπωση e-mail e-mail