Ντοκουμέντα θανάτου στις φυλακές

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΕΛΙ

karel

O Καρέλι ξυλοκοπήθηκε άγρια αλλά πέθανε γιατί και η καρδιά του είχε πρόβλημα και δεν μπόρεσε να αντέξει όσο θα άντεχε κάποια άλλη υγιής.

Αυτό είναι το συμπέρασμα της ιατροδικαστικής εξέτασης την οποία φέρνουν στο φως σήμερα τα “Ντοκουμέντα”.

Παράλληλα φέρνουμε στο φως το “πόρισμα” δυο αξιωματικών της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας.

Το “πόρισμα” περιγράφει με ανατριχιαστικό τρόπο τον βασανισμό του Καρέλι και δείχνει ότι και οι θεωρούμενοι φύλακες του νόμου κάτω από ορισμένες “προσωπικές”περιστάσεις μπορεί να δείξουν απανθρωπο και αποτρόπαιο χαρακτήρα.

Το πόρισμα γράφει καθαρά ότι όχι μόνο «ήξεραν τι έκαναν οι σωφρονιστικοί” αλλά είχαν ΔΙΑΤΑΓΗ από τον Διευθυντή της Φυλακής “να μην τον χτυπήσετε γιατί θα χάσετε τα σπίτια σας”.

Και όμως επιστράτευσαν και τον… συντηρητή του κτηρίου των φυλακών Αλ. Λαλιώτη, ο οποίος σύμφωνα με καταθέσεις χτύπησε με τον πιο σκληρό τρόπο τον δεμένο και ανυπεράσπιστο δολοφόνο Καρέλι.

Το γεγονός ότι ο Καρέλι ήταν ήταν σκληρός και έξω από τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά δολοφόνος δεν δίνει σε καμία περίπτωση ούτε καν αφορμή σε φύλακες του νόμου να παραβιάσουν τους κανόνες τους και να φτάσουν μάλιστα στο επίπεδο του Καρέλι.

Η “ατυχία” τους είναι, σύμφωνα με τα έγγραφα που αποκαλύπτουμε σήμερα, ότι ο Καρέλι είχε ασθενική και προβληματική καρδιά και δεν άντεξε για να προλάβουν να “ξεπλύνουν” την απάνθρωπη συμπεριφορά τους…

ek1

ek2

ek3

ek4

Εκτύπωση Εκτύπωση Email Email