Άννα, δεν ήσουνα γι” αεροπλάνα…

f60a47f7792630a3a86bc14c0657e89c_XL

Ειδικά όταν τα εν λόγω αεροπλάνα πάνε να απογειωθούν με κομμένα φτερά. Κάπως έτσι δύναται να εξηγηθεί η βραχύβια τηλεοπτική επάνοδος της Άννας Δρούζα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Γιατί σε αυτή τη χώρα έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. ΣΚΑΪ μύτη μια παρουσιάστρια που λέει «Μπορώ» και εμείς δεν αναρωτιώμαστε. Μπορεί άραγε όντως; Γιατί το τηλεοπτικό της παρελθόν είναι βεβαρυμένο.

Μπορεί η κ. Δρούζα να τη γλύτωσε με μια ελαφριά σύσταση για την υπόθεση της «φραπελιάς» (που πρακτικά συνέβη γιατί και απέναντι στον ΑΝΤ1 η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε τα ίδια και χειρότερα χωρίς κανείς να της βάλει χέρι), οι τηλεθεατές πάντως δεν ξεχνάνε.

«Η ζωή δεν είναι παιχνίδι», ούτε και η τηλεόραση. «Μπορείς» να βγεις και να κάνεις εκπομπή, οι τηλεθεατές μπορούν να σου γυρίσουν την πλάτη. Δημοκρατία έχουμε.

Πάντως οι Όπρες της ελληνικής τηλεόρασης έχουν διαλέξει, αν μη τι άλλο, ευφάνταστους τίτλους για τις εκπομπές τους, άσχετα που τελικά αποδεικνύονται το ακριβώς αντίθετο.

«Μπορώ» για την Άννα Δρούζα που δεν μπορεί τελικά, «Αξίζει να το δεις» και «Αξίζει να το ζεις» για την Τατιάνα Στεφανίδου που δεν αξίζει καν να την πετύχεις στο ζάπινγκ (πολλώ μάλλον να ζήσεις δύο ολόκληρες ώρες εκπομπής της), «eXceLl!ent» (άντε να το προφέρεις, μοιάζει με error code στα Windows) για τη Χριστίνα Λαμπίρη που ούτε excellent εκπομπή κάνει, ούτε και excellent νούμερα.

Δεν είναι δύσκολο όμως να συμφωνήσεις με την Άννα Δρούζα στο ότι δεν ευσταθεί η δικαιολογία ότι κόπηκε η εκπομπή με νούμερα τριών ημερών τηλεθέασης. Όντως, οποιοσδήποτε καναλάρχης απλά θα την είχε κόψει πριν καν βγει στον αέρα. Αλλά, το savoir vivre βλέπετε.

Εκτύπωση Εκτύπωση Email Email